fbpx
+36 20 9416307, +36 70 427 26 08 info@bloomdesign.hu

Esküvői köszönetajándékok

Kerámiák

Kerámiák

Romantikus lelkű házasulandók kedvence: a kerámia éppúgy törékeny, mint egy házasság, de ha vigyázunk rá és szeretettel óvjuk, egy életen át kitart mellettünk 😉

Az elmaradhatlan szív mellett rózsa, madár, pillangó formában is elérhetőek valódi kerámiaporból készített termékeink, amelyet egy perszonalizált papírkártyával és selyemszalaggal teszünk igazán elegánssá.

Textilzsákok

Textilzsákok

Pamut- vagy lenvászonból készülő textilzsákjainkat szárított levendulával, illatos rószaszirommal, cukorkával vagy kérés szerint csokival töltjük meg.

A kiválasztott design-nal  magát a zsákot is meg tudjuk nyomni vagy ugyanezt egy papírkártyán mellékeljük a kis csomagot átkötve.

Anyag: 100% pamut vagy lenvászon

Natúrkozmetikumok

Natúrkozmetikumok

Tartja magát egy mondás, hogy csak azt érdemes magunkra kenni, amit jó szívvel meg is ennénk. Nos, kókusz- és mandulaolajból, szódabikarbónából,  méhviaszból készülő, 100 % organikus termékeinkkel ez akár meg is valósítható;)

Pezsgő fürdőgolyóink, fürdősóink, ajakbalzsamjaink, szappanjaink tökéletes ajándékok a násznép hölgy tagjainak, akik az esküvő után egy kis felfrissülésre vágynak.

Sütik

Sütik

Egy-egy gondosan elkészített, édes falat mindig biztos befutó a vendégeknek szánt ajándékok közül: garantált, hogy ennek mindenki örül. Nyomott kekszek, macaronok és meseszép mézesek alkotják kínálatunkat.

ECO/természettudatos esküvői köszönetajándékok

ECO/természettudatos ajándékok

Egyre többünknél szempont, hogy ne terheljük tovább felesleges műanyag szeméttel a Földet, vigyázzunk rá, amennyire csak tudunk. Gondosan válogatott virágmagok, bájos szukkulensek, apró növények,szárított virágok, madáreleség sokasága várja a természettel is szerelemben élőket.

Gasztro esküvői köszönetajándékok

Gasztroajándékok

Csakúgy, mint a sütemény, ez a kategória is mindig Jolly Joker: ki ne örülne egy-egy elismert, hazai beszállítótól származó üveg méznek, kis üveg bornak, fűszernek vagy lekvárnak?

Gyertyák és csillagszórók

Gyertyák és csillagszórók

Sokáig őrzik a szerelem lángját: biztos, hogy Rátok és nagy napotokra gondol mindenki, aki ezt  majd otthon meggyújtja.

Prémium kategóriás esküvői köszönetajándékok

Prémium kategóriás termékek

Az összes termékünket ugyanolyan odafigyeléssel és gondoskodással készítjük,azonban ezek közül is vannak olyanok,amelyeket exkluzív anyaghasználatuk és/vagy hosszadalmasabb munkaigényük,illetve a rendelkezésünkre álló limitált mennyiségük valamint extra csomagolásuk miatt prémium kategóriába soroltunk.
Esküvői köszönetajándékok csomagban

Ajándékcsomagok

Termékeinkből összeállítottunk pár csinos kis csomagot, de természetesen Ti is válogathattok kedvetekre, kínálatunkból bármit szívesen összecsomagolunk Nektek!