fbpx

Esküvői köszönetajándékok

Shop

Gasztro esküvői köszönetajándékok

Gasztroajándékok

Csakúgy, mint a sütemény, ez a kategória is mindig Jolly Joker: ki ne örülne egy-egy elismert, hazai beszállítótól származó üveg méznek, kis üveg bornak, fűszernek vagy lekvárnak?

ECO/természettudatos esküvői köszönetajándékok

Ökotudatos ajándékok

Egyre többünknél szempont, hogy ne terheljük tovább felesleges műanyag szeméttel a Földet, vigyázzunk rá, amennyire csak tudunk. Gondosan válogatott virágmagok, bájos szukkulensek, apró növények,szárított virágok, madáreleség sokasága várja a természettel is szerelemben élőket.

Natúrkozmetikumok

Natúrkozmetikumok

Tartja magát egy mondás, hogy csak azt érdemes magunkra kenni, amit jó szívvel meg is ennénk. Nos, kókusz- és mandulaolajból, szódabikarbónából,  méhviaszból készülő, 100 % organikus termékeinkkel ez akár meg is valósítható;)

Pezsgő fürdőgolyóink, fürdősóink, ajakbalzsamjaink, szappanjaink tökéletes ajándékok a násznép hölgy tagjainak, akik az esküvő után egy kis felfrissülésre vágynak.

Kerámiák

Valami hasznos

Romantikus lelkű házasulandók kedvence: a kerámia éppúgy törékeny, mint egy házasság, de ha vigyázunk rá és szeretettel óvjuk, egy életen át kitart mellettünk 😉

Az elmaradhatlan szív mellett rózsa, madár, pillangó formában is elérhetőek valódi kerámiaporból készített termékeink, amelyet egy perszonalizált papírkártyával és selyemszalaggal teszünk igazán elegánssá.

Textilzsákok

Textilzsákok

Pamut- vagy lenvászonból készülő textilzsákjainkat szárított levendulával, illatos rószaszirommal, cukorkával vagy kérés szerint csokival töltjük meg.

A kiválasztott design-nal  magát a zsákot is meg tudjuk nyomni vagy ugyanezt egy papírkártyán mellékeljük a kis csomagot átkötve.

Anyag: 100% pamut vagy lenvászon

Gyertyák és csillagszórók

Gyertyák és csillagszórók

Sokáig őrzik a szerelem lángját: biztos, hogy Rátok és nagy napotokra gondol mindenki, aki ezt  majd otthon meggyújtja.

Sütik

Szülőköszöntők

Ha a szülőknek, nagyszülőknek, anyósnak, apósnak adnál valami egyedi, személyes különlegességet, mi örömmel segítünk ebben is. A kapcsolatfelvételi űrlapon küldd el elképzeléseidet, számunkra nincs lehetetlen!

ECO/természettudatos esküvői köszönetajándékok

Ajándékok keresztelőre

A kapcsolatfelvételi űrlapon küldd el elképzeléseidet és mi örömmel segítünk megtalálni a legtündéribb keresztelőajándékot számodra!

Gasztro esküvői köszönetajándékok

Babaváró party / Baby shower

A kapcsolatfelvételi űrlapon küldd el elképzeléseidet és mi örömmel segítünk megtalálni a legcukibb ajándékot számodra!