Mivel lepd meg vendégeidet, ha augusztusban vagy szeptemberben tartjátok az esküvőtöket?

Mivel lepd meg vendégeidet, ha augusztusban vagy szeptemberben tartjátok az esküvőtöket?

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ami az időjárást tekintve meglehetősen őszies hőmérséklettel és heves zivatarokkal köszöntött ránk. Noha az augusztus a nyár leggazdagabb hónapja: bőségesen ontja a finomabbnál finomabb zöldségeket és gyümölcsöket, még a legszebb nyári ruháinkat hordhatjuk, jó szívvel tarthatunk grillezéseket a szabadban vagy mehetünk el a nyár legnagyobb zenei fesztiváljaira és a legtöbben ilyenkor mennek szabadságra is, sőt erre a hónapra esik az egyik legnagyobb állami ünnepünk is, de mégis ilyenkor már azért kezd készülődni az ezer színben pompázó ősz, hogy a nyár helyét átvegye: ilyenkor kell beszerezni a gyerkőcök tanszereit a szeptemberi iskolakezdéshez, az esti sétákhoz már elkél egy-egy kardigán és bizony a nappalok is napról napra rövidebbek.

Esküvők szempontjából mégis talán a két legnépszerűbb hónap következik most:

a virágok roskadásig nyílnak, élvezhetjük a nyári napokat, de olyan őrületes, kibírhatatlan kánikulára már nem kell számítani, a frissen érő zöldségek-gyümölcsök legszebb színeikben, illatosan-éretten kínálják magukat, hogy belőlük készüljön a legfinomabb menü a násznép számára és persze dekorációként sem utolsók.

Ehhez a két, színekben-illatokban roskadozó hónaphoz az alábbi köszönőajándék újdonságainkat ajánljuk figyelmetekbe vendégeitek számára:

#1 Vízparti esküvőkhöz Sea You! elnevezésű kerámiáinkat.

#2 Amint leszáll az este, óriás csillagszóróink mind Titeket, az ünneplő párt, mind vendégeiteket elvarázsol majd rekordhosszúságú égési idejével.

#3 A felejthetetlen, hangulatos estéknél maradva szárazvirággal díszített, tülltasakokba csomagolt gyertyáink is tökéletes meglepetések lehetnek.

#4 A júliusban épphogycsak leszüretelt friss, illatozó levendula mint textil-mind papírtasakban igazán kedves ajándék a násznép minden tagja számára.

#5 Ilyenkor, a kissé hűvösebb időben már könnyebb szívvel indítjuk útjukra rendkívül népszerű csokoládéinkat is akár mini szívek, akár mini táblás verzióban.

#6 Augusztusra már a fűszerkertek királynői, a bazsalikom, a rozmaring és előkelő társaik is éretten, illatozva várják, hogy csinos, újrahasznosított papírtasakokba csomagolva a nyár legfinomabb ízélményeihez segítsék hozzá vendégeiteket.

#7 De a nyár gazdag ízeit egy-egy üveg mutatós üvegbe csomagolt lekvárunkkal is reprezentálhatjátok násznépeteknek.

#8 Augusztusban már a szüret is megkezdődik, így a szeptemberi esküvőkre már egy-egy mini üveg újbor is kerülhet a vendégeitek asztalára a legszebb, ősz színeit idéző dekorral.

#9 A gyermek vendégeket a számukra névre szólóan összeállított kreatív csomagjainkkal kényeztethetitek.

#10 Végül, de nem utolsó sorban hadd ajánljuk figyelmetekbe szójaviasz illatosítóinkat, amely a nyári virágok buja illatait ontják magukból.

Esküvői webshopunk ajánlatait itt találod: https://eskuvoikoszonoajandek.hu


10 esküvői köszönőajándékötlet a 2023-as tavasz/nyári szezonra

10 esküvői köszönőajándékötlet a 2023-as tavasz/nyári szezonra

Szokták mondani, hogy a május a természet bocsánatkérése a február miatt…

Nem véletlen, hogy ez a mesés, illatokban és színekben tobzódó hónap az esküvői szezon igazi kezdete is: már kellően meleg a hőmérséklet egy szabadtéri szertartáshoz, de a nyári kánikula még távol. Minden aprócska növény, serkenő fűszál, hórihorgas, virágtengerben úszó fa a legszebb arcát mutatja ilyenkor, úgyhogy mi is csak bíztatni tudunk Titeket, ha tehetitek, hogy Legszebb Napotokat erre a varázslatos időszakra időzítsétek 🙂

És hogy mivel lepjétek meg vendégeiteket, ahhoz gyűjtöttünk most össze 10 friss és egyedi ötletet:

#1 Kézműves mécsesek

A kézműves, szirmokkal dekorált mécseseink tülltasakban jó ötlet lehet azoknak, akik egyszerre szeretnék vendégeiket valami végtelenül romantikus, ugyanakkor hasznos köszönőajándékkal meglepni.

#2 Fürdősó/fürdőbomba

Elsősorban a hölgyvendégek nagy kedvencei, de ki ne értékelné ezt a kedves, kényeztető, gesztusértékű meglepetést az áttáncolt lagzi után másnap a fürdőkádban regenerálódva?

#3 Cabriós és hőlégballonos csokik

A nyár a „kiröppenő”, hajakat lobogtató cabriók és a finom szélben szelíden szálló hőlégballonok időszaka is. Szabad, szárnyaló lelkeknek és násznépüknek ajánljuk cabriós és hőlégballonos csokijainkat 🙂

#4 Madáreleség tollas barátainknak

Ha már nyár és szabadtér, madáreleséget tartalmazó kis tasakjaink a legszebb napotokat fáradhatatlan énekükkel megkoronázó tollas kis barátaitoknak és a csipegetésükre odasereglő vendégeiteknek is egyaránt felejthetetlen élmény lesz 🙂

#5 Mini olívaolaj

Szintén a praktikus ajándékok híveinek ajánljuk mini olívás üvegjeinket, amelyek a soha véget nem érő nyár, a mediterrán életérzés szimbólumai és bármilyen kerti partira, hétvégére, utazásra elvihetők ebben a praktikus kis kiszerelésben.

#6 Egyedire hangolt pálinkásüveg

Hamisítatlan nyári klasszikusnak és tulajdonképpen hungarikumnak is számít- elsősorban- az urak körében a pálinka 😉 A kis „kedélyjavító, táncra bíró, színtelen folyadék” csomagolását örömmel hangoljuk össze az ültető-és menükártyáitokkal, hogy teljes legyen a harmónia 🙂

#7 Óriás csillagszóró

Óriás csillagszóróinkat azoknak ajánljuk, akik – tárgyi ajándék helyet- azok közös meggyújtásával inkább életreszóló élmény ajándékozására szavaznak vendégeiknek 🙂 És milyen jól teszik!

#8 Illatos fűszeres tasakok

Újrahasznosított papírból készülő fűszeres tasakjaink szintén a tavasz-nyári szezon nagy kedvencei. Rozmaring, bazsalikom, zsálya, kakukkfű és oregánó közül választhattok, akár vegyesen, akár a felsoroltak közül csak egyetlen fűszerre voksolva vendégeitek részére, örökkön-örökké emlékeztetve őket arra, hogy jelenlétükkel mennyire „megfűszerezték” esküvőtöket 🙂

#9 Csokoládészív greenery stílusban

Ha tavasz-nyár, akkor megannyi más design mellett természetesen greenery stílusban is elérhető legnépszerűbb, szív alakú csokit rejtő köszönőajándékunk. A szív a legősibb szimbóluma a szeretetnek és a szerelemnek, bánjatok vele bőkezűen legszebb napotokon. 🙂

#10 Másnapos szett

Ősi megfigyelés, hogy a nagy lagzik nagy másnapokkal járnak együtt 😉 Lepd meg vendégeidet egy palack ásványvizet és pár fejfájáscsillapító tablettát egyaránt tartalmazó másnapos szettünkkel, hogy a lagzit követő nap is teljes lehessen 🙂


Köszönetajándék trendek 2023-ban, avagy 10 ötlet, hogy mivel kedveskedj vendégeidnek esküvődön úgy, hogy a pénztárcád se bánja

Köszönetajándék trendek 2023-ban, avagy 10 ötlet, hogy mivel kedveskedj vendégeidnek esküvődön úgy, hogy a pénztárcád se bánja

Sokan gondolják, hogy az esküvői köszönő- vagy köszönetajándék csak egy újabb trend, amely a Valentin-nap és a Halloween mellett  a közelmúltban gyűrűzött be  az európai kultúrába, holott írásos emlékek maradtak fent arról, hogy a nemesi párok esküvőjük alkalmával már a 16. századtól fogva köszöntötték egy-egy apró figyelmességgel vendégeiket, amely szokás aztán a 17. századtól fogva a kevésbé kiváltságos társadalmi rétegeknél is elterjedt és tartja magát mind a mai napig.

Tudjuk, hogy most 2023 elején a Covid, majd a háborús infláció okozta drágulások a szokásosnál is nagyobb kihívások elé állítják a párokat, hogy Nagy Napjukon mire költsenek és mire nem, álljon itt azonban néhány érv és ötlet, hogy ezen az apró figyelmességen miért nem érdemes spórolni idén sem!

#1

A köszönetajándék az egyetlen tárgyi emlék, amit vendégeid magukkal visznek Életetek Legszebb Napjáról. Sokan már a meghívókat is kizárólag online küldik ki: az idősebb generációnak és a legszemélyesebb barátoknak, rokonoknak így mégis tudtok adni valami igazán kézzel foghatót, amit örömmel nézegetnek majd évek múltán is.

#2

A köszönetajándék a meghívó mellett egy másik kiváló lehetőséget kínál, hogy személyiségeteket, kreativitásotokat vendégeitek felé kifejezzétek. Nem kell, sőt nem is érdemes az elcsépelt hűtőmágnes-pálinkáspohár-gravírozott fa kulcstartó arany háromszögben gondolkoznotok: szerencsére ma már szebbnél-szebb, ötletes, kreatív és nem utolsósorban hasznos vendégajándékok közül választhattok. 🙂

#3

Szintén fontos érv, hogy a mai világban, amikor a nászajándék szinte kizárólag pénz, a vendégek kapnak egy kis kézzelfogható, udvarias „köszönömöt!” a menyasszonytánc idején a dobozba csúsztatott borítékért cserébe.

AZ ELMÉLETI SÍKON TÚL KÖVETKEZZEN NÉHÁNY PRAKTIKUS ÖTLET LELŐHELYEKKEL, HOGY MIVEL LEPD MEG 2023-BAN AZ ESKÜVŐI VENDÉGEIDET 🙂

#4 Étel-ital

Ahogy bevezetőnkben is említettük, saját bőrünkön is napi szinten tapasztaljuk, hogy az árak mennyire elszabadultak az élet minden területén, de kiváltképp igaz ez a mostani élelmiszerárakra. Így mára egy finom, minőségi üveg mini méz, egy falat sütemény, prémium csokoládé vagy egy kis üveg pezsgő vagy pálinka nemhogy nem számít elcsépelt ajándéknak, hanem egy igenis gáláns figyelmesség a pár részéről. (Kattints a képekre!)

#5 Valami hasznos

Egy tasak levendula, egy lakásillatosító kerámiaszív vagy egy csinos gyertya minden háztartásban megtalálja a helyét, pláne, ha még  mindezeket az esküvőtök dátuma és monogramotok is díszíti. (Kattints a képekre!)

#6 Valami zöld és környezettudatos

Násznéped valódi helyett akár mesebelien színes, szirmokból és termésekből készülő ökofonfettinkkel is megszórhat Titeket vagy ha jó időben, a szabadban tartjátok esküvőtöket, akkor akár a környékbeli erdő-mező madaraira is gondolhattok mini madáreleségünk jóvoltából, illetve egy-egy tasak virágmagot is ajándékozhattok nekik. (Kattints a képekre!)

#7 Felfrissülés, kozmetikum

100%-ban természetes, szinte ehető minőségű natúrkozmetikumaink elsősorban a hölgyvendégek számára jelentenek nagy-nagy örömet: egyadagos kiszerelésű fürdősóink, fürdőbombáink, ajakbalzsamaink nagy népszerűségnek örvendenek és  akár már az esküvő másnapján is bevethetőek az áttáncolt éjszaka után 🙂 (Kattints a képekre!)

#8 Ajándékozz élményt

Láttál már 100 óriás csillagszórót egyszerre égni? Ugye, hogy nem 🙂 Hidd el, hogy vendégeid sem és le fogja őket nyűgözni mind a látvány, mind az élmény, hogy mindezt a Ti esküvőtökhöz kötik majd! (Kattints a képekre!)

#9 Legyél vicces 🙂

A magyar virtushoz ritkán kötnek absztinens, visszafogott esküvőket és ez így van jól. 🙂 Ha meg szeretnéd könnyíteni vendégeid másnapját, ajándékozz nekik másnapos elsősegély szettet, amely az életmentő vízen kívül 2 db Algoflex kapszulát is tartalmaz 😉 (Kattints a képekre!)

#10 Gondolj a legkisebbekre is

A kicsiknek érdemes külön gyereksarokban és tematizált köszönőajándékban gondolkozni, hiszen egy esküvői témájú színező füzet, lufik, apró játékok órákra lekötik majd figyelmüket és a megélt élményeket a számukra kialakított csendesebb, nyugodtabb sarokban közösen is megélhetik. (Kattints a képekre!)

+ 1 meglepetés:

Ha tetszett bármelyik ötletünk, termékeinket az Imagine Wedding Show keretein belül személyesen is megtekinthetitek február 25-én a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben🙂
Meglepetésünk, hogyha rendelésedet a helyszínen vagy március 1-ig online adjátok le, termékeinket/szolgáltatásainkat még a tavalyi áron kaphatjátok meg🙂

Imagine Wedding Show kiállítás ezen a linken érhető el


10 hasznos tipp olyan esküvői köszönőajándék választásához, amelyet vendégeitek igazán szeretni és értékelni fognak

10 hasznos tipp olyan esküvői köszönőajándék választásához, amelyet vendégeitek igazán szeretni és értékelni fognak

Kedves angolszász hagyományként indult, aztán szép lassan már az egész világot meghódította az a figyelmes gesztus, hogy a házasulandó pár esküvőjén valamely kis apró, személyre szabott kedvességgel a násznép minden egyes tagjának kifejezi háláját, hogy nagy napjukon részt vettek és örömükben osztoztak. 

Esküvői köszönőajándékot adni nem kötelező, de mégis egy olyan végtelenül kedves és szeretni való figyelmesség, amellyel már hazánkban is mind több pár él. A  fellelhető, hál’istennek egyre színesebb hazai választékból érdemes ezekből az apró ajándékokból olyanra voksolni, amelynek családtagjaitok, barátaitok vagyis a Veletek ünneplő vendégek  igazán örülnek és azt kezükben tartva hónapokkal-évekkel a ceremóniát követően is a Ti Nagy Napotok boldogsága, szépsége, annak apró momentumai, részletei jutnak eszükbe. Őszintén reméljük, hogy mindebben tudunk segíteni alábbi tippjeinkkel☺

#1 Válasszatok valami esküvői tematikátokhoz kapcsolódó ajándékot!

Ha az esküvőtöknek lesz valami speciális tematikája, talán akkor van a legkönnyebb dolgotok, hiszen ebben az esetben kézenfekvő, hogy maga a köszönajándék is  kapcsolódjon a megálmodott vagy speciális szempontok miatt választott témához. 

Ha az esküvőtök témája például Párizs, a szerelem városa, akkor kiváló a francia életérzéshez kapcsolódó figyelmesség lehet vendégeiteknek egy kis doboz macaron, egy Eiffel-toronnyal megnyomott, levendulával töltött textilzsák vagy egy ízléses, neveitekkel és a nagy nap dátumával személyessé tett papír-vagy organzatasak egy kis ánizsos cukorkával töltve, de akár egy kisebb, ízig-vérig francia bagett egy papírtasakban is garantált siker☺

De ha például egy természetközeli greenery esküvőt terveztek, egy zöld növényke:akár egy könnyen kezelhető és népszerű pozsgás pici kaspóban vagy a dekorációhoz illő, papírtasakba csomagolt virágmag is biztos, hogy mosolyt csal majd vendégeitek arcára. 

Kattints a képre és nézd meg macaron kínálatunkat!

#2 Adjatok valami igazán személyeset!

Személyes életünk egyik legmeghatározóbb élménye az esküvőnk a választottunkkal. Az évről évre változó trendek követése helyett egyre népszerűbb tendencia ezt a csodálatos eseményt csak Rátok jellemző elemekkel a lehető legszemélyesebbre szabni. Ha egy ilyen bensőséges, meghitt, személyes elemekkel és szokásokkal tarkított esküvő a vágyatok, érdemes a köszönőajándékok kiválasztásánál is ezeket a szempontokat figyelembe venni és valamely személyes jelentéssel bírót adni. És ez a fajta köszönőajándék nem is feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon mélyen a zsebetekbe kell nyúlni: ez az apró figyelmesség lehet például egy-egy kis tasak a kedvenc harapnivalóitókból (az különösen bájos, ha egyikőtök például sós-, a másikotok pedig inkább édesszájú: egy-egy csomag sós pisztácia vagy mandulás drazsé a menyasszony és a vőlegény kedvence címkékkel azt jelzi, hogy tényleg a szíveteket és a lelketeket csomagoltátok a kis tasakokba. De adhattok valami olyat is, amely akár a kedvenc helyetekhez vagy hobbitokhoz kapcsolódik: például ha nagyon szerettek közösen főzni, egy kis üveg konyhakész fűszerkeverék, vagy egy tündéri Micimackós mini méz is nagyon kedves ajándék lehet. 

Kattints a képre és nézd meg tündéri mini mézeinket!

#3 A választásnál tartsátok szem előtt a költségvetéseteket!

Kifejezetten javasoljuk, hogy főként nagyobb, 100 fő feletti násznép esetén határozzatok meg egy összeget, amelyet a vendégek köszönőajándékára személyenként maximum szántok. Ilyen kedves ajándék lehet egy papírtasakba csomagolt fűszeres meglepetés, mely nagyon költséghatékony módon akár ültetőkártyaként is funkcionálhat.

Kattints a képre és fűszerezd meg a vendégeid napját ezzel a különleges ajándékkal!

Ha azonban kisebb esküvőt terveztek, kevesebb vendéggel, akkor köszönőajándékok terén is szélesebb spektrumból választhattok mind árban, mind termékekben és ilyen esetben akár egy picit exkluzívabb kategória is opció lehet, mint például egy vászonzsákocskába töltött illatos levendulás illatosító

.

Kattints a képre, ha exkluzív köszönőajándékra vágysz!

#4 Adjatok valami praktikusat

Próbáljatok olyasféle köszönőajándékban is gondolkodni, amelynek Vendégeitek az esküvő után is hasznát veszik a hétköznapi élet során, nem mellesleg használatuk közben majd mindig Rátok gondolnak☺. 

A praktikus köszönőajándékok tárháza végtelen: adhattok üvegnyitót, képkeretet, poggyászcímkét, szappant, pezsgős poharat, bögrét, gyufát, ajakbalzsamot, gyertyát vagy akár másnaposság elleni elsősegély pakkot egy palack vízzel. Ilyenkor érdemes a neveiteket és az  esküvő dátumát a csomagolásra vagy külön címkékre nyomtatni és nem közvetlenül az ajándékra, hisz így a hétköznapok során Vendégeitek valószínűleg jobban merik azokat valóban használni és nem dísztárgyként kezelni. 

Kattints a képre és tekintsd meg romantikus gyertya csodáinkat!

#5 Gondolkodjatok valami finomságban!

Mi magyarok köztudottan szeretjük a hasunkat és néhány vadul diétázó barátunkon kívül biztos, hogy mindenki örül valami gondosan elkészített és gyönyörűen csomagolt finomságnak. (Ha vendégeitek közül valaki épp ezt az önsanyargató periódusát éli, akkor érdeklődjetek előre, hogy nekik milyen finomság fér bele és nekik külön készüljetek, biztos, hogy hálásak lesznek a figyelmességért.)

Mik lehetnek ezek a gasztroajándékok a már nálunk is népszerű és gyakran választott mézen és lekváron kívül? Nos, például cukorkák, sütik, muffinok, macaron, mini csokoládé, nevetekkel és a képetekkel megnyomott keksz(bizony, már ilyen is elérhető Magyarországon is) vagy akár egy kis üveg bor, pálinka esetleg a mindig kávéval ébredőknek egy különleges, általatok kedvelt pörkölésből egy csinos kis kóstoló csomag. 

Kattints a képre és máris elröppensz az esküvői csokoládék világába!

#6 Választhattok köszönőajándékot nemek szerint is, illetve gondoskodhatsz korosztályuknak megfelelő ajándékról az esküvő gyermek résztvevőinek is

. Esküvői köszönőajándék választásánál napjainkra az egységes látvány igénye mellett olyan szempontok is kezdenek kialakulni, mint például hogy az ifjú pár külön ajándékkal kedveskedik hölgy-, illetve férfi vendégeinek, valamint még az esküvőn részt vevő gyerekeket is koruknak és érdeklődésüknek megfelelő apró figyelmességgel várja. 

Hölgyeknek ebben az esetben ajándékozzatok bátran valamely frissítő natúrkozmetikumot, fürdősót, ajakbalzsamot, amely jól fog jönni a másnapi regerenerálódás során a fürdőkádban a hosszú és áttáncolt éjszaka után, illetve az Uraknál sosem lehet mellélőni egy kis másnaposság elleni segélycsomaggal, vagy a kutyaharapást szőrivel elvet vallva éppenhogy egy kis üveg pálinkával, egyéb röviditallal vagy kis üveg borral. 

A gyerekek kaphatnak esküvői színezőt kis színes ceruzacsomaggal, apró játékot, menyasszony-, vagy vőlegényfigurát, egészséges nassolnivalót, gyümölcslevet vagy kedves ötlet egy kis csomag friss gyümölcsöt nekik összerakni. 

Kattints a képre és kérd a gyerek köszönőajándékokra az ajánlatunkat!

Ha emellett a differenciált köszönőajándék mellett teszitek le a voksotokat, azt javasoljuk, hogy a csomagolásukhoz használt címkékben, csomagolóanyagokban, szalagokban válasszatok egységeset, így az asztalok harmóniája is ugyanúgy megmarad, mintha minden egyes vendég ugyanazt kapná.

Kattints a képre és válaszd ki a neked tetsző natúrkozmetikumot!

#7 Legyetek jótékonyak és kínáljatok erre lehetőséget vendégeiteknek is!

Ha van valamely alapítvány vagy közhasznú szervezet, amelynek a munkáját figyelemmel kíséritek és az különösen közel áll a szívetekhez és lehetőségeitekhez mérten olykor adományoztok is nekik, akkor egy nagyon ember-és környezetbarát megoldás lehet az, hogy a köszönőajándékokra szánt összeget inkább nekik utaljátok át. Minderről esetleg egy kis kártyát is készíthettek vendégeiteknek egy szívhez szóló üzenettel és könnyen lehet, hogy a bankszámlaszám megadásával ők is csatlakoznak Hozzátok majd e nemes, támogató cselekedettel. 

#8 „Isten hozott!” üdvözlőcsomagok a messziről vagy külföldről érkezett vendégeknek

Ha az esküvőtökön jelentős számú vidéki, más régióból vagy akár országból érkezett vendég vesz részt, akkor érdemes köszönőajándékul egy „Isten hozott!” üdvözlőcsomagot egy papír-vagy textilzsákban összekészíteni olyan hasznos apróságokkal, mint például térkép az esküvő helyszínéhez, a szálláshoz, pici fogkefe, fogkrém és kézfertőtlenítő.

#9 Fordítsatok nagy figyelmet a csomagolásra!

Akármilyen, filléres vagy exkluzívabb apróság mellett is döntötök, tegyétek azt izgalmassá és emlékezetessé egy kis extra csomagolással!

Ma már egy doboz gyufát vagy két szál csillagszórót is lehet olyan ízlésesen és tetszetősen kínálni, hogy senki nem az ajándék értékét figyeli majd, hanem elámul az ötletességen és figyelmességen.

Mindenképp tüntessétek fel a csomagoláson az esküvő dátumát és a neveteiket, hiszen a legtöbb vendégnek a meghívótokon kívül mindössze ez az apróság lesz az egyetlen tárgyi emléke életetek legszebb napjáról!

Kattints a képre és nézd meg ezt az egyszerű, de látványos köszönőajándékot!

#10 Ügyeljetek arra, hogy az esküvői köszönőajándékok mindenki számára észrevehető helyen legyenek!

Evidenciának tűnik, de mégis fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy tegyétek a kis tetszetős, vendégeiteknek szánt csomagokat az ültetőkártyák mellé a teríték jól látható részére vagy ha speciális az ajándék és mondjuk hűteni kell, akkor a felszolgálók egy előzetesen bejelentett időpontban osszák őket szét. 

Mind időben, mind energiában, mind pedig a rájuk költött összeggel sokat invesztáltatok abba, hogy Vendégeiteknek ezzel a kis aprósággal is megköszönjétek, hogy osztoztak örömötökben közös életetek egyik legszebb napján és nincs szomorúbb látvány annál, mint amikor a tánc-és fokozott alkoholfogyasztás okozta feledékenység okán a pár azzal szembesül, hogy a kis csomagok fele gazdátlanul és érintetlenül hever a már elnéptelenedett lagzihelyszínen.