fbpx

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ami az időjárást tekintve meglehetősen őszies hőmérséklettel és heves zivatarokkal köszöntött ránk. Noha az augusztus a nyár leggazdagabb hónapja: bőségesen ontja a finomabbnál finomabb zöldségeket és gyümölcsöket, még a legszebb nyári ruháinkat hordhatjuk, jó szívvel tarthatunk grillezéseket a szabadban vagy mehetünk el a nyár legnagyobb zenei fesztiváljaira és a legtöbben ilyenkor mennek szabadságra is, sőt erre a hónapra esik az egyik legnagyobb állami ünnepünk is, de mégis ilyenkor már azért kezd készülődni az ezer színben pompázó ősz, hogy a nyár helyét átvegye: ilyenkor kell beszerezni a gyerkőcök tanszereit a szeptemberi iskolakezdéshez, az esti sétákhoz már elkél egy-egy kardigán és bizony a nappalok is napról napra rövidebbek.

Esküvők szempontjából mégis talán a két legnépszerűbb hónap következik most:

a virágok roskadásig nyílnak, élvezhetjük a nyári napokat, de olyan őrületes, kibírhatatlan kánikulára már nem kell számítani, a frissen érő zöldségek-gyümölcsök legszebb színeikben, illatosan-éretten kínálják magukat, hogy belőlük készüljön a legfinomabb menü a násznép számára és persze dekorációként sem utolsók.

Ehhez a két, színekben-illatokban roskadozó hónaphoz az alábbi köszönőajándék újdonságainkat ajánljuk figyelmetekbe vendégeitek számára:

#1 Vízparti esküvőkhöz Sea You! elnevezésű kerámiáinkat.

#2 Amint leszáll az este, óriás csillagszóróink mind Titeket, az ünneplő párt, mind vendégeiteket elvarázsol majd rekordhosszúságú égési idejével.

#3 A felejthetetlen, hangulatos estéknél maradva szárazvirággal díszített, tülltasakokba csomagolt gyertyáink is tökéletes meglepetések lehetnek.

#4 A júliusban épphogycsak leszüretelt friss, illatozó levendula mint textil-mind papírtasakban igazán kedves ajándék a násznép minden tagja számára.

#5 Ilyenkor, a kissé hűvösebb időben már könnyebb szívvel indítjuk útjukra rendkívül népszerű csokoládéinkat is akár mini szívek, akár mini táblás verzióban.

#6 Augusztusra már a fűszerkertek királynői, a bazsalikom, a rozmaring és előkelő társaik is éretten, illatozva várják, hogy csinos, újrahasznosított papírtasakokba csomagolva a nyár legfinomabb ízélményeihez segítsék hozzá vendégeiteket.

#7 De a nyár gazdag ízeit egy-egy üveg mutatós üvegbe csomagolt lekvárunkkal is reprezentálhatjátok násznépeteknek.

#8 Augusztusban már a szüret is megkezdődik, így a szeptemberi esküvőkre már egy-egy mini üveg újbor is kerülhet a vendégeitek asztalára a legszebb, ősz színeit idéző dekorral.

#9 A gyermek vendégeket a számukra névre szólóan összeállított kreatív csomagjainkkal kényeztethetitek.

#10 Végül, de nem utolsó sorban hadd ajánljuk figyelmetekbe szójaviasz illatosítóinkat, amely a nyári virágok buja illatait ontják magukból.

Esküvői webshopunk ajánlatait itt találod: https://eskuvoikoszonoajandek.hu