Bazsarózsás köszönőajándék és ültetőkártya egyben(lilás rózsaszín)

890 Ft

A romantikus, virágos-rózsás stílusú esküvők szerelmeseinek köszönetajándék és ültetőkártya egyben, 1 db arany fóliába csomagolt karamellás-mogyorós Toffifee bonbonnal.
Minőségi kreatív papír alapon,  vintage green színű, széles szalaggal.
Mérete: 8×14 cm
A NEVEITEKET, az ESKÜVŐTÖK DÁTUMÁT, valamint a szalag színét (ekrü, vintage zöld, arany) a lenti űrlapon tudjátok feltüntetni és elküldeni.

2024-es, idei romantikus-rózsás kollekciónk egyik legszebb design-ja, amely az ültetőkártya és a köszönőajándék minden funkcióját egyesíti, méghozzá úgy, hogy egyik szerepe sem sérül, sőt! Meghatározó és szemet gyönyörködtető dísze lesz az ünnepi asztaloknak, a násznép minden tagja örömmel vissza majd haza ezeket az elegáns kártyákat emlékbe. Az ünnepelt pár tagjainak nevét a a romantikus stílushoz nagyon illő kalligrafikus betűtípussal készítjük, a vendég nevét pedig kivastagítottuk, hogy az ünnepi asztalhoz érkezvén a  tulajdonosa a lehető legkönnyebben ráleljen ülőhelyére, amikor meglátja:)A  kétféle funkciót betöltő kártyákat egy darab arany fóliába csomagolt Toffifee bonbonnal készítjük és szállítjuk.
A csokoládé átmérője: 28 mm

A szöveget, a neveiteket és az esküvő dátumát itt tudod megadni.

A fenti űrlap kitöltése MÉG NEM MEGRENDELÉS, csak a köszönőajándékra szánt feliratokra vonatkozik. Rendelésed a kosárra kattintva tudod leadni.