Akció!

Gazdagságban, szegénységben / For richer or poorer II.

Original price was: 520 Ft.Current price is: 460 Ft.

„Gazdagságban, szegénységben” köszönőajándékunkat ihlethette volna a rekordmagas EURO árfolyam is, de mi inkább a méltán híres és ismert esküvői fogadalom felől közelítettük meg a kérdést.
Kreatív papír alapon 1 db csokoládé.
Mérete: 8×17 cm
A NEVEITEKET és az ESKÜVŐTÖK DÁTUMÁT a lenti űrlapon tudjátok feltüntetni és elküldeni.

A kis virággal,szalaggal kicsinosított pénztárca grafika jelenleg zöld, kék és rózsaszín színekben elèrhetőek, de kèrèsre termèszetesen örömmel igazítjuk mind a színeket, mind a betűtípust egyedi elképzelèsekhez?
Köszönőajàndèkainkhoz a nagy címletű, kiváló minősègű belga "papírpènz" és "èrme" csokikat vegyesen, vèletlenszerűen adjuk, így biztos a mosoly vendègeitek arcàn, amikor meglâtjàk a sajàtjukat, illetve az asztalszomszèdjukèt, hogy kinek, melyik, illetve egèsz pontosan mennyi "pènz" jutott?
Illetve tudunk egy-egy nagy "címletet" ès "aprót" is akàr egy köszönőajàndèkhoz duplán is adni, hogy mind a szegènysèg, mind a gazdagsàg feltételei teljesüljenek?Ez esetben az àr termèszetesen nèmikèpp módosul.
És igen,ezeket a csokikat forintban mèg nem tudtuk felkutatni,így egyelőre EURO-ban gondolkozzatok?

Minimális rendelés 15 db.

A szöveget, a neveiteket és az esküvő dátumát itt tudod megadni.

A fenti űrlap kitöltése MÉG NEM MEGRENDELÉS, csak a köszönőajándékra szánt feliratokra vonatkozik. Rendelésed a kosárra kattintva tudod leadni.