Félköríves bride&groom köszönetajándék és ültetőkártya egyben szív alakú gyertyával

990 Ft

A romantikus esküvők szerelmeseinek köszönetajándék és ültetőkártya egyben, 1 db szív alakú, szárított rózsával díszített gyertyával
Minőségi kreatív papír alapon,  antique rose színű, széles szalaggal.
Mérete: 8×14 cm
A NEVEITEKET, az ESKÜVŐTÖK DÁTUMÁT, valamint a szalag színét (ekrü, vintage zöld, arany) a lenti űrlapon tudjátok feltüntetni és elküldeni.

2024-es tavaszi/nyári újdonságunk: örömmel mutatjuk be romantikus kollekciónk egyik legszebb idei termékét, amely az ültetőkártya és a köszönőajándék minden funkcióját egyesíti, méghozzá úgy, hogy egyik szerepe sem sérül, sőt! Meghatározó és szemet gyönyörködtető dísze lesz az ünnepi asztaloknak, a násznép minden tagja örömmel vissza majd haza  ezeket az elegáns kártyákat emlékbe, amelyeken nemcsak az ünnepelt pár, hanem a vendég neve is kellő hangsúllyal szerepel.  Egy darab szív alakú, szárított rózsával díszített gyertyával készítjük és szállítjuk. Noha a grafikán szereplő pár minden esküvői párt szimbolizál, de ha van hasonló, álló formátumú saját fotótok, akkor abból örömmel készítünk egy Titeket ábrázoló watercolor grafikát, hogy teljesen személyre szóló ajándékot tudjatok adni vendégeiteknek:)
A gyertya mérete: 38 mm

A szöveget, a neveiteket és az esküvő dátumát itt tudod megadni.

A fenti űrlap kitöltése MÉG NEM MEGRENDELÉS, csak a köszönőajándékra szánt feliratokra vonatkozik. Rendelésed a kosárra kattintva tudod leadni.