A spájz legjava, avagy karácsonyi vegyes ajándékcsomag lekvárokkal, mézekkel és fűszerekkel exkluzív ünnepi csomagolásban(logózható)

7.990 Ft

Prémium gasztronómiai válogatás exkluzív magas gyümölcstartalmú, karácsonyi fűszerekkel gazdagított és sztíviával édesített alma-és meggylekvárjainkkal, díjnyertes hazai termelőtől származó hárs-és vegyes virágmézzel valamint olyan klasszikus, gyönyörű, ünnepi csomagolású karácsonyi fűszerekkel, mint a fahéj, a gyömbér, a szegfűszeg és a csillagánizs. Minőségi, logózható, a termékek design-jához tökéletesen passzoló, logózható díszdobozban.

Egy igazán gazdag és nagyvonalú karácsonyi csomag a gasztronómia tisztelőinek: két üveg 70%-os gyümölcstartalmú, karácsonyi fűszerekkel és Bourbon vaníliával gazdagított, sztíviával édesített, ünnepi csomagolású lekvárral, 2 üveg, díjnyertes, hazai termelőtől származó, szintén ünneplőbe öltöztetett  hárs-és virágmézzel valamint 4 üveg prémium Sri Lanka-i beszállítóktól származó karácsonyi fűszerválogatással fahéj, gyömbér, szegfűszeg és csillagánizs változatokban. Családtagoknak, barátoknak, üzleti partnereknek is kiváló ajándék, logózható, a termékek design-jához tökéletesen passzoló díszdobozban.

Céges megrendelés esetén feltüntetett árainkhoz még az ÁFA hozzáadandó.